vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Fără permis, după ce au condus beți și drogați

Fără permis, după ce au condus beți și drogați

de Redacția Dotto

S-a lăsat cu dosare penale în acest weekend, la Constanța. Zeci de polițiști au împânzit principalele artere care duceau către festivalul Neversea și nicio mașină nu a scăpat de controalele agenților de la Rutieră.

În misiunea specială a fost și un câine specializat în depistarea și identificarea drogurilor. Un tânăr a fost depistat în timp ce conducea deși se afla sub influența substanțelor interzise. Drug testul a arătat că acesta consumase canabis. Deși tânărul a susținut în fața polițiștilor că nu ar fi pus gura pe așa ceva.

Un cetățean ucrainean a rămas fără permis pentru că urcase la volan deși consumase băuturi alcoolice. 0,55 mg / l în aerul expirat a fost valoarea indicată de aparatul polițiștilor.

Polițiștii au făcut razii pe toată durata festivalului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult