duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Farul a pierdut amicalul cu Dunărea Călărași  

Farul a pierdut amicalul cu Dunărea Călărași  

de Redacția Dotto
farul

Farul Constanța a disputat în deplasare, un meci de pregătire, pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași, împotriva echipei locale Dunărea. 

Formația gazdă ocupă locul al doilea în Seria a III-a din Liga a III-a de fotbal și are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund. La echipa Farul au evoluat mulți jucători tineri din cadrul Academiei Hagi, cinci dintre aceștia fiind născuți în 2006 (Codreanu, Băsceanu, Leonte, I.Croitoru și Gică), iar doi născuți în 2005 (Banu și Ștefănescu). Gazdele s-au impus la final cu 4-3, după un meci spectaculos, în care toate golurile au fost marcate în cea de-a doua repriză. Farul are în această perioadă cincisprezece  jucători convocați la loturile naționale: Louis Munteanu, Constantin Grameni și Gabriel Dănuleasa (U21), Ionuț Cojocaru (U20), Vlad Răfăilă și Rafael Munteanu (U19), Ionuț Cercel și David Păcuraru (U18), John Dumitra, Iustin Doicaru, Alexandru Stoian și Eric Somandru (U17).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult