vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Farul Constanța, amical cu Cerno More Varna

Farul Constanța, amical cu Cerno More Varna

de Andreea Bălan

În pauza competiţională pentru acţiunile loturilor naţionale, Farul Constanţa va disputa un meci de verificare în compania unui adversar devenit deja tradiţional, Cerno More Varna.

Meciul dintre Farul şi formaţia bulgară va avea loc pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, miercuri, 21 septembrie, de la ora 17.00. Farul este pe primul loc în Superligă, în timp ce Cerno More se află pe locul 5 în campionatul bulgar, cu şase victorii în zece meciuri disputate. Intrarea la acest meci este liberă, anunţă site-ul oficial al Farului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult