miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Farul Constanța, ”back in business”

Farul Constanța, ”back in business”

de Andreea Bălan

Jucătorii Farului au ajuns la Brașov și au reluat antrenamentele.

Reunirea ”marinarilor” a avut loc ieri dimineață când au efectuat vizita medicală, iar apoi au plecat spre Poiana Brașov. Aici vor sta în cantonament până pe 23 iunie și vor disputa două partide de verificare.

Pe 26 iunie Farul se va deplasa în Polonia pentru un nou cantonament care se va încheia pe 3 iulie. În Polonia, jucătorii lui Hagi vor susține alte patru meciuri amicale.

Farul Constanța se află și în plină perioadă de mercato. 4 jucători au părăsit echipa de pe litoral până acum: Carlo Casap, Vlad Morar, Ștefan Bodișteanu și Rolandas Baravykas.

Campioana i-a adus pe Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgnino și Fabio Viana.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult