joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul Constanța: Două lovituri pe piața transferurilor

Farul Constanța: Două lovituri pe piața transferurilor

de Redacția Dotto

Gică Hagi a bifat două transferuri importante: Gabi Iancu și George Merloi vor ajunge la Farul Constanța pentru a întări echipa după plecările lui Constantin Budescu și Rolando Deaconu.

Gică Hagi s-a mișcat rapid pe piața transferurilor pentru a acoperi pozițiile lăsate vacante după plecările lui Constantin Budescu și Rolando Deaconu. Astfel, Farul Constanța va aduce doi mijlocași ofensivi în lot.
Potrivit gsp.ro, Hagi s-a înțeles cu Gabi Iancu și George Merloi. Gabi Iancu, în vârstă de 30 de ani, crescut la academia Hagi, s-a despărțit recent de FC Hermannstadt și va ajunge la Farul Constanța liber de contract.
George Merloi, produs al academiei FCSB, este sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Hagi va trebui să plătească pentru acest transfer, însă relațiile excelente dintre Farul și FC Voluntari fac ca mutarea să fie doar o chestiune de timp

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult