joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul Constanța îl vrea înapoi pe Alexi Pitu

Farul Constanța îl vrea înapoi pe Alexi Pitu

de Redacția Dotto

Gică Hagi pregătește încă o mutare pe piața transferurilor. “Regele” și-l dorește înapoi la Farul Constanța pe Alexi Pitu pentru a se lupta la titlu.

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux pentru 2 milioane de euro. Acum, Hagi dorește să-l readucă la clubul de pe litoral, pentru a se bate la titlu. Pitu a marcat un gol și a oferit două pase decisive în cele 25 de meciuri jucate pentru Bordeaux. Clubul francez are probleme financiare și ar putea să-l vândă pe Pitu pentru un milion de euro. În cele cinci sezoane sub comanda lui Hagi, Pitu a jucat 69 de meciuri, a marcat cinci goluri și a oferit 10 pase decisive. Hagi explorează și opțiunea de a-l împrumuta pe Pitu pentru un sezon, deși salariul său de 25.000 de euro pe lună ar putea reprezenta o provocare financiară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult