duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Farul Constanța întâlnește sâmbătă, FC Voluntari

Farul Constanța întâlnește sâmbătă, FC Voluntari

de Redacția Dotto

Farul Constanța joacă sâmbătă, pe teren propriu cu FC Voluntari. Campioana României, susține meciul din etapa a doua a Superligii pe stadionul central al Academiei Hagi de la ora 18:15.


Prețul unui bilet la Peluza 1 și Peluza 2 este de 40 de lei, la Tribuna 2 80 de lei, iar la Tribuna 1, 100 de lei. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul bilete.ro, dar și de la Oficiile Poștei Române.

Dacă nu vor fi vândute toate biletele, acestea se vor putea găsi și la casa de bilete de la stadion care se va deschide începând cu ora 16:15. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care are bilet sau abonament.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult