Farul Constanța joacă, în deplasare, cu Dinamo București

Farul Constanța joacă în acestă seară, în deplasare cu Dinamo București, în cadrul etapei a-X-a din Superliga de fotbal.

După înfrângerea din etapa trecută, scor 0-1 cu FCSB, pe stadionul de la Ovidiu, echipa lui Gheorghe Hagi are nevoie acum de o victorie care poate redresa situația grupării constănțene în clasament.

Înaintea partidei de pe stadionul Arcul de Triumf, Farul este pe locul 11 în Superligă, cu 9 puncte, iar Dinamo are 8 puncte și se află pe locul 13.Federaţia Română de Fotbal şi-a dat acordul ca Dinamo să joace vineri pe arena din nordul Capitalei, cu patru zile înaintea meciului dintre România şi Finlanda, la fotbal feminin, pentru care FRF închiriase stadionul „Arcul de Triumf”.

Din păcate, starea suprafeței de joc nu este prea bună, deoarece prezintă numeroase denivelări. Managerul tehnic Gheorghe Hagi a anunțat că nu sunt indisponibilități în lotul de la Farul pentru meciul din etapa a-X-a. În opinia sa, partida nu va fi  deloc ușoară, împotriva unei adversare bine organizate, care urmărește de asemenea, să acumuleze cât mai multe puncte în campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…