duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Farul Constanța, pregătiri pentru debutul în Superligă

Farul Constanța, pregătiri pentru debutul în Superligă

de Redacția Dotto

Farul Constanța se pregătește intens pentru un nou sezon în Superligă. Alb-albaștrii
au învins CSA Steaua București pe teren propriu cu 3-0, în ultimul meci amical disputat.

“Marinarii” se pregătesc intens pentru debutul în noul sezon al Superligii. Ultimul test înainte de startul noului sezon a fost unul reușit pentru echipa antrenată de Gică Hagi. Farul Constanța a câștigat clar împotriva formației din Liga a 2-a, CSA Steaua București, cu scorul de 3-0.
Constănțenii au deschis scorul prin armeanul Grigoryan, iar tabela a fost completată de golurile tinerilor jucători Alin Cocoș și Iustin Doicaru.

Cu toate acestea, Farul s-a confruntat cu absențe importante din cauza accidentărilor, lipsindu-le jucători precum Ionuț Larie, Mihai Bălașa, Gabi Iancu, Alexandru Stoian, Valentin Dumitrache și Gabriel Buta. Aceștia vor rata și primul meci oficial al sezonului care se va disputa pe stadionul de la Ovidiu, vineri, de la ora 18:30, împotriva Unirii Slobozia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult