vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Farul Constanța, prima victorie în Liga Campionilor

Farul Constanța, prima victorie în Liga Campionilor

de Andreea Bălan

Farul Constanța a reușit o primă victorie în Liga Campionilor. Campioana României a învins-o aseară pe Sheriff Tiraspol, Campioana Moldovei cu scorul de 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Kiki dintr-o pasă a lui Denis Alibec. Și Mazilu a avut 2 ocazii uriașe în primele minute ale meciului, când a scăpat singur cu portarul, însă tânărul atacant nu a reușit să înscrie. Au fost emoții și la poarta constănțenilor, însă Aioani a intervenit de fiecare dată excelent.

Partida s-a jucat cu casa închisă la Ovidiu, iar suporterii au pus la cale o coregrafie inedită înaintea startului de meci.

Managerul tehnic al Farului este fericit pentru victoria obținută de elevii săi și vrea să se impună și la Tiraspol. Hagi a vrut să-l schimbe pe Kiki în a doua repriză pentru că încasase cartonaș galben, însă fundașul a insistat la Mister să rămână pe teren.

De cealaltă parte, antrenorul moldovenilor, italianul Roberto Bordin, a văzut partida ca fiind una echilibrată, dar vrea să își ia revanșa în meciul din retur, la Tiraspol.

După finalul meciului, a vorbit și Denis Alibec. Atacantul își dorește calificarea în meciul din retur care se va disputa la Tiraspol, acolo unde îi așteaptă pe suporteri să îi susțină cum au făcut-o și în tribune la Ovidiu.

Farul Constanța va debuta și în SuperLigă sâmbătă, în deplasare cu FC Hermannstadt, iar marți, 18 iulie va avea loc meciul din retur cu Sheriff Tiraspol, în Moldova.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult