joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul Constanța s-a despărțit de doi fotbaliști

Farul Constanța s-a despărțit de doi fotbaliști

de Redacția Dotto

Echipa de fotbal Farul Constanţa a anunţat că fundaşul David Kiki nu mai este jucătorul său, după ce contractul dintre cele două părţi a expirat. Sosit în iunie 2022 la Farul, David Kiki a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au adus titlul de campioană pentru Farul în ediţia 2022-2023. Internaţionalul beninez a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul, reuşind două goluri şi două pase de gol. Kiki a mai jucat în carieră la Belfort, Chamois Niortais, Brest, Red Star, toate din Franţa, Montana şi Arda Kardzhali, ambele din Bulgaria. Fundașul stânga  a decis să meargă la FCSB, echipă pentru care a făcut deja vizita medicală.  Tot marți, Farul Constanța și Ronaldo Deaconu au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale. Transferat la începutul acestui an la echipa constănțeană, Ronaldo Deaconu a evoluat în 12 partide, în care a reușit 2 goluri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult