vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Farul Constanța se va reuni pe 12 iunie

Farul Constanța se va reuni pe 12 iunie

de Redacția Dotto

Lotul echipei de fotbal Farul Constanţa se va reuni în data de 12 iunie pentru noul sezon competiţional. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va efectua stagiul de pregătire la propria bază sportivă, unde dispune de cele mai bune condiţii de antrenament şi refacere. ‘Marinarii’ vor disputa atunci şi patru jocuri de verificare, pe 21 iunie (cu Cerno More Varna), pe 26 iunie, pe 29 iunie şi pe 6 iulie, pentru acestea din urmă adversarii nefiind stabiliţi momentan. Ediţia 2024-2025 a Superligii va debuta în weekendul 12-14 iulie. Farul a disputat nu mai puţin de 52 de partide oficiale în sezonul recent încheiat, cele mai multe dintre toate formaţiile din Superligă (40 în campionat, 8 în cupele europene, 3 în Cupa României şi 1 meci în Supercupă).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult