duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Farul Constanța U18, pregătiri pentru Youth League

Farul Constanța U18, pregătiri pentru Youth League

de Redacția Dotto

Echipa Under-18 de la Farul Constanța, câștigătoarea Ligii de Tineret, a reluat pregătirile pentru noul sezon, având ca obiectiv principal evoluția în Youth League. Tinerii fotbaliști se pregătesc intens pentru cea mai importantă competiție europeană la nivel de club pentru această categorie de vârstă.

În stagiunea trecută, Farul U-18 a disputat trei finale pe plan intern, câștigând două dintre ele. Echipa s-a încoronat campioană în Liga de Tineret și a câștigat Supercupa Ligii de Tineret, obținând și medalia de argint în Cupa de Tineret. Antrenorul Stere Banoti a subliniat importanța obiectivelor pentru noul sezon, exprimând entuziasmul pentru competiția europeană și dorința de a repeta performanțele remarcabile.

„Farul are cea mai bună academie din țară, iar pretențiile sunt foarte mari. Atunci când ești numărul 1, îți dorești să rămâi acolo ca echipă și să câștigi fiecare trofeu pus în joc”, a comentat Stere Banoti.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult