vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Farul Constanța, un nou magazin și un nou partener

Farul Constanța, un nou magazin și un nou partener

de Redacția Dotto

Farul Constanța are un nou partener, dar și un nou magazin. Campioana României va avea ca partener principal începând cu noul sezon cea mai mare companie de pariuri sportive, iar contractul se întinde pe o durată de trei ani.

Clubul de pe litoral s-a extins și cu un nou magazin. Acesta va funcționa în hipermarketul situat pe B-dul Aurel Vlaicu din Constanța. Suporterii Farului pot găsi în noul magazin o gamă variată de articole și suveniruri, dar și echipamente sportive, care poartă însemnele clubului campion.

Magazinul a fost inaugurat ieri în prezența președintelui Farului, Gică Popescu, a vicepreședintelului Tiberiu Curt, a directorului de marketing Costin Mega, dar și a căpitanului Larie.

Farul Constanța a pierdut SuperCupa României în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, iar pe elevii lui Gheorghe Hagi îi așteaptă meciul din Liga Campionilor cu Sheriff Tiraspol, miercuri de la ora 20:30.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult