sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

de Redacția Dotto

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare cu FCSB, pentru etapa a 23-a a Superligii, Farul susține un meci dificil cu Universitatea Craiova.

Alibec și Dragoș Nedelcu nu vor juca în acest meci, după cartonașul galben luat în primele 30 de minute în meciul cu FCSB. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca pe teren propriu luni, 6 februarie, de la ora 20:00.

Prețul biletelor de intrare pentru acest meci este următorul: 100 de lei – tribuna 0, 80 de lei – tribuna 1, 60 de lei – tribuna 2 și 30 de lei – peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro. Copiii sub șapte ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte care și-a achiziționat un bilet de intrare la acest meci.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult