miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Farul Constanța, vizită la Școala „Ciprian Porumbescu“

Farul Constanța, vizită la Școala „Ciprian Porumbescu“

de Andreea Bălan

Jucătorii Farului au ajuns astăzi la Școala numărul 3 „Ciprian Porumbescu”, unde au fost primiți cu mult entuziasm de elevi. Acțiunea „Învățăm să fim campioni” – Școala, primul pas spre performanță, desfășurată de clubul Farul Constanța a ajuns astăzi la cea de-a 3-a ediție.

Antrenorul principal Cătălin Anghel, jucătorii Romario Benzar, Andrei Borza, Andrada Antonescu de la formația feminină, Alexandru Stoian de la formația de juniori U16 și team-managerul Alexandru Mățel au petrecut timp în mijlocul elevilor. Aceștia le-au oferit copiilor școlii gimnaziale un tricou cu semnăturile jucătorilor de la prima echipă, mingi și bilete la partida de sâmbătă dintre Farul și Universitatea Cluj.

Acțiunea clubului constănțean va continua săptămânal și în alte unități școlare din Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult