duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Farul-CS Mioveni: cel mai dezechilibrat duel din SuperLiga

Farul-CS Mioveni: cel mai dezechilibrat duel din SuperLiga

de Andreea Bălan

Farul se pregătește de duelul cu CS Mioveni de mâine seară. La prima vedere, Farul Constanța are o misiune mai mult decât ușoară în meciul pe care îl joacă acasă cu Mioveni.

Constănțenii conduc în clasamentul SuperLigii cu 37 de puncte, în timp ce CS Mioveni, sunt pe ultimul loc cu doar 8 puncte. Echipa lui Gheorghe Hagi are 11 victorii, respectiv cele mai multe goluri marcate, 30. Argeșenii au cel mai slab atac din SuperLiga, cu 9 goluri marcate și au încasat nu mai puțin de 24. O singură victorie au ”galben-verzii” în acest campionat, 1-0 la Sepsi. În tur, Farul a învins cu 2-0 în fief-ul argeșenilor, iar acum echipa constănțeană vrea să ofere suporterilor un nou spectacol la Ovidiu, dar și să obțină alte 3 puncte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult