marți, 25 iunie, 2024
Home Sport Farul debutează în play-off

Farul debutează în play-off

de Andrei Cernat

Farul Constanța debutează astăzi în turneul play-off al Ligii 1, în deplasare cu FCSB, a doua clasată. Echipa din capitală începe turneul cu 31 de puncte, în timp ce Farul pornește la drum în play-off cu 24 de puncte. În play-off, Farul speră să se claseze pe un loc care să-i permită participarea în cupele europene.


„Noul obiectiv e clasarea pe un loc care să ne ducă în cupele europene“, a declarant căpitanul Farului, fundașul central Ionuț Larie. Unul dintre tinerii de mare viitor ai Farului, mijlocașul Eduard Radaslavescu, are ca obiectiv în primul rând să-și ajute echipa și e convins că va veni și primul său gol în Liga 1. Meciul de pe Arena Națională începe la ora 21.00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult