Farul, din nou la antrenamente

Lotul Farului s-a reunit ieri, la Baza Sportivă Ghe. Hagi. 26 de jucători au fost prezenți, printre care și cei 8 aduși la echipă de managerul tehnic, toți liberi de contract. De la primul antrenament au lipsit Marian Aioani, Alexi Pitu, Constantin Grameni și Daniel Bîrzu, care se află în vacanță, dar și alți 8 care sunt prezenți la Campionatul European U19.

Jucătorii Farului au răspuns ieri la apelul pentru primul antrenament în noua formulă. După vizita medicală și conferința de presă, lotul Farului a început pregătirea pentru noul sezon 2022-2023. Prezenți au fost și cei 8 fotbaliști, transferați în perioada vacanței de Hagi, dar și vicepreședintele clubului, Tibi Curt, care a anunțat că surprizele din componența lotului nu s-au încheiat.

Poate că cel mai răsunător nume din lista noilor achiziții a lui Hagi este fostul dinamovist Gabi Torje. După ce a retrogradat cu Dinamo, Torje și-a reziliat contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare și nu a stat pe gânduri când a fost sunat de Gică Hagi și chemat la Farul.

Dragoș Nedelcu a dorit și el să continue cu gruparea constănțeană, așa că a semnat un contract pe 3 ani cu Farul.

În perioada 26 iunie – 6 iulie, Farul va efectua un cantonament în Poiana Brașov, în cadrul căruia va disputa și cinci partide amicale cu FC Brașov, CS Mioveni, Csikszereda și Chindia Târgoviște, dar și cu Petrolul, la Ploiești. Pe 8 iulie, pe teren propriu, Farul va întâlni pe CSA Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Campioană până-n ultima etapă

Campioana României, Farul Constanța a învins-o aseară în Gruia pe CFR Cluj. Ardelenii au d…