vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Farul, favorita lui Marius Lăcătuș la titlu

Farul, favorita lui Marius Lăcătuș la titlu

de Redacția Dotto

Fostul mare fotbalist Marius Lăcătuș și-a ales favorita la titlu. În cadrul unei emisiuni sportive, gloria roș-albaștrilor a mărturisit că și-ar dori ca Farul să fie campioana Ligii 1.

Sincer, aș dori să câștige Farul, cu toate că mi-e greu să cred, dar sper ca Farul să aibă forța să ducă acest campionat până la bun sfârșit pe poziția pe care se află acum. Va fi un play-off echilibrat. Dar mi-aș dori să câștige Farul, pentru Gică ar fi extraordinar să ia campionatul cu aceste echipe în play -off. Și o recompensă pentru un om care face enorm pentru fotbalul românesc.”, a precizat Lăcătuș.

Pe locul 1 în campionat se află în continuare Farul, cu două puncte peste campioana CFR și cu 5 puncte peste FCSB. Mai sunt 5 etape din sezonul regulat, iar după intrarea în play-off punctele se vor înjumătăți.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult