duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Farul – FCSB, pe un ecran imens în Parcul de la Gară

Farul – FCSB, pe un ecran imens în Parcul de la Gară

de Andreea Bălan

Meciul dintre Farul Constanța și FCSB se va putea vedea în Parcul de la Gară. Începând cu ora 21:00 pe un ecran de 24 de m pătrați, va fi transmis meciul decisiv pentru titlu dintre ocupantele primelor două locuri din campionat.

Evenimentul va începe de la ora 19:00 cu un dj care va întreține atmosfera. Organizatorii au pus la cale și o tombolă pentru participanții la eveniment, iar cei mai norocoși vor fi premiați cu tricouri semnate de Gheorghe Hagi.

Evenimentul este organizat de către Cafe Roma, restaurantul Don Corleone și Asociația Patronală RESTO, cu sprijinul Primăriei Constanța și al Consiliului Județean Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult