marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate FC Farul, în cursa împotriva cancerului

FC Farul, în cursa împotriva cancerului

de Andrei Cernat

FC Farul Constanța s-a alăturat cauzei Race for the Cure, promovată de fundația Renașterea, care susține lupta femeilor împotriva cancerului. “Pentru că dorim ca toate femeile să își păstreze sănătatea, iar înscrierea la Race for the Cure în perioada 26 septembrie – 10 octombrie poate oferi analize medicale femeilor defavorizate.

Arătăm că ne pasă de sănătatea Femeilor din România!”, spun jucătorii de la FC Farul. Race for the Cure este cel mai mare eveniment sportiv-caritabil din Europa dedicat Sănătății Femeii și ajută la strângerea de fonduri și creșterea gradului de conștientizare asupra importanței prevenției și depistării precoce a cancerului de sân. În România, 7.000 de femei sunt diagnosticate în fiecare an cu cancer de sân. Din păcate însă 80% din cazuri sunt descoperite în faze avansate, atunci când tratamentul nu mai poate aduce vindecarea, ci doar prelungirea supravietuirii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult