Farul învinge Rapidul cu două goluri înscrise în prelungiri

Farul Constanța s-a impus în Giulești cu 2-0, în a doua rundă a grupelor Cupei României, grație reușitelor din minutele de prelungiri.

Golurile echipei lui Gică Hagi au fost marcate de Casap, dintr-o lovitură de pedeaspă la finalul primei reprize și Mazilu, jucător în vârstă de doar 17 ani, care a marcat în ultimele minute ale partidei. Pe stadionul din Giulești au fost prezenţi aproximativ 8.000 de suporteri, care au și protestat cu buletinele în mână minute bune la începutul partidei. Galeria celor de la Farul a intrat pe stadion în minutul 20 și a început să scandeze „Libertate pentru suporteri!”. Întreg stadionul i-a aplaudat pe dobrogeni, iar fanii Rapidului au început să cânte alături de ei.

Farul învinge Rapidul cu două goluri înscrise în prelungiri

În asentimentul suporterilor au fost și jucătorii de pe teren, care, au refuzat jocul preț de câteva zeci de secunde după fluierul de start al arbitrului.

Pentru Adrian Mazilu și Ionuț Cojocaru partida cu Rapid a însemnat debutul în tricoul Farului.

După acest meci, Farul a urcat pe prima poziție a grupei C, cu 4 puncte, în timp ce Rapid se află pe locul 2, cu 3 puncte. În următoarea partidă, Farul se va duela cu Chindia Târgoviște sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…