marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Farul, lider detașat după victoria de la Sf. Gheorghe

Farul, lider detașat după victoria de la Sf. Gheorghe

de Andreea Bălan

Farul Constanța s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Singurul gol al partidei a fost marcat de Louis Munteanu în minutul 33.

Sepsi ar fi putut restabili egalitatea pe final, însă golul lui Tudorie a fost anulat în urma verificărilor din camera VAR. Gheorghe Hagi a răbufnit cu privire la situația lui Dragoș Nedelcu care, intrat în a doua repriză, a fost schimbat cu Luca Banu în minutul 69, după doar 15 minute jucate. După această victorie, Farul Constanța s-a desprins la 5 puncte de ocupanta locului secund, Rapid București în clasamentul Superligii, păstrându-și statutul de lider. În următoarea etapă, fariștii vor primi vizita Universității Cluj, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 18:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult