joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Farul rămâne pe locul 5

Farul rămâne pe locul 5

de Redacția Dotto

În urma înfrângerii, scor 0-1 cu FCSB, pe teren propriu, Farul se menține pe locul 5 în Superliga de fotbal (play-off) cu 25 de puncte. FCSB este lider cu 38 de puncte, la o diferență de 10 puncte de următoarea clasată, CS U Craiova. Tot  în Superliga de fotbal, dar în faza play-out s-a disputat meciul FC U Craiova – Otelul Galați, scor 1-2. Un singur meci mai rămăsese de jucat în etapa  II-a din play-out, Dinamo București – Petrolul Ploiești, partidă care s-a disputat aseară și s-a încheiat 1-1. Dinamo avea nevoie de o victorie fiind pe penultimul loc (retrogradabil) al clasamentului, cu 15 puncte. În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe locul 15, cu 16 puncte. De partea cealaltă, Petrolul e pe 11, cu 22 de puncte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult