sâmbătă, 20 iulie, 2024
Home Sport Farul susține Ucraina

Farul susține Ucraina

de Redacția Dotto
farul

Farul Constanța susține campania UNICEF Romania de sprijinire a copiilor afectați de războiul din Ucraina prin înființarea centrelor de tip „Blue Dot” ce au ca scop.

Acestea au ca scop reîntregirea și reconectarea familiilor, spații dedicate mamelor și copiilor mici, asigurarea de pături, haine călduroase, truse sanitare, jucării, precum și produse de igienă și alimente pentru copii, terapie psihologică, consiliere juridică de bază, servicii de referire pentru cazuri de violență sau probleme de sănătate. Marinarii îndeamnă și la donații. Trimițând un SMS cu textul Ucraina la 8845 puteți dona și dumneavoastră 2 euro în fiecare lună. Donații se strâng și pe site-ul Unicef.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult