joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul U15, pe podium în Liga Elitelor

Farul U15, pe podium în Liga Elitelor

de Redacția Dotto

Farul Constanța a disputat, la Buftea, meciul pentru medaliile de bronz din campionatul Ligii Elitelor U15. Adversara constănțenilor a fost Universitatea Craiova, pe care constănțenii au învins-o cu 3-1. Primele două goluri constănțene au fost marcate pe final de primă repriză. Mai întâi Gabriel Sanda, a primit în careu și a șutat spre poartă, iar mingea a intrat  după ce l-a atins și pe Șifiringă, iar în al doilea minut de prelungiri al primei părți Sergiu Rezmi veș a înscris după ce în aceeași fază Goncear trimisese în bară. După pauză oltenii au reușit să reducă din handicap prin Luca Văduva, însă constănțenii au avut ultimul cuvânt și au lichidat definitiv conturile în min.80, cînd Sergiu Rezmiveș, servit de Tripon, a punctat din centrul careului pentru 3-1. În urma acestei victorii, formația pregătită de Marius Axinciuc a intrat în posesia medaliilor de bronz ale Ligii Elitelor U15.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult