vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Farul U18 a câștigat Liga de Tineret

Farul U18 a câștigat Liga de Tineret

de Redacția Dotto

Echipa Under-18 de la Farul Constanța a câștigat Liga de Tineret (competiție rezervată jucătorilor născuți după 1 ianuarie 2006), învingând în finala de la Târgoviște FCSB. Scorul a fost 1-0 (0-0), prin golul marcat de Luca Băsceanu, în minutul 87, dintr-un penalty scos de Iustin Doicaru. La festivitatea de premiere care a urmat finalei, Luca Băsceanu a primit trofeul pentru Jucătorul Finalei. În urma acestei victorii, formația pregătită de Stere Banoti a devenit campioana Ligii de Tineret și va reprezenta România în Youth League, sezonul 2024/2025. Prin câștigarea campionatului Ligii de Tineret, Farul U-18 și-a câștigat dreptul de a susține Supercupa României de Tineret, pe 3 iunie, contra formației Universitatea Cluj U-18 (câștigătoarea Cupei României).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult