joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul U18 a cucerit Supercupa Ligii de Tineret

Farul U18 a cucerit Supercupa Ligii de Tineret

de Redacția Dotto

Luni dimineață s-a disputat la Chiajna Supercupa Ligii de Tineret, meciul dintre Farul U18 și U. Cluj U18. Farul, câștigătoarea Ligii de Tineret, a învins în finala cu FCSB U18 cu 1-0, în timp ce U. Cluj U18 a triumfat în Cupa de Tineret, învingând chiar pe Farul cu 2-1 în finală.

Meciul a fost dominat de elevii lui Stere Banoti, care și-au dorit să își ia revanșa după înfrângerea suferită în finala Cupei de Tineret. Farul U18 a controlat jocul și a reușit să se impună cu 3-2, după ce scorul la pauză era egal, 1-1.

Luca Băsceanu a fost eroul echipei Farul, deschizând scorul în minutul 3 și aducând din nou echipa în avantaj în minutul 79. Rareș Munteanu a marcat cel de-al doilea gol al Farului în minutul 48. Pentru U. Cluj, Tudor Pojar a egalat în minutul 19, iar Alin Techereș a înscris golul de 2-3 în minutul 82.

La festivitatea de premiere, Luca Băsceanu a fost desemnat „Jucătorul finalei” pentru performanța sa remarcabilă și contribuția decisivă la victoria echipei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult