joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Farul U18, campioana Ligii de Tineret

Farul U18, campioana Ligii de Tineret

de Redacția Dotto

Echipa Under-18 de la Farul Constanța, antrenor, Stere Banoti, a devenit campioana Ligii de Tineret și va reprezenta România în cea mai importantă competiție europeană inter cluburi de la acest nivel de vârstă, Youth League, sezonul 2024/2025. Farul s-a încoronat campioană după ce a câștigat finala cu FCSB, de la Târgoviște, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Luca Băsceanu, în minutul 87, dintr-un penalty scos de Iustin Doicaru. Luca Băsceanu a fost desemnat jucătorul finalei, la festivitatea de premiere care a urmat meciului pentru titlu. Prin câștigarea campionatului Ligii de Tineret, Farul U-18 și-a câștigat dreptul de a susține Supercupa României de Tineret, pe 3 iunie 2024, contra formației Universitatea Cluj U-18, câștigătoarea Cupei României. Tehnicianul constănțean Stere Banoti a declarat la finalul partidei, că Farul a fost echipa mai bună în finală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult