vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Farul U18, învinsă în finala Cupei de Tineret

Farul U18, învinsă în finala Cupei de Tineret

de Andreea Bălan

Farul a fost învinsă în finala Cupei de Tineret U18. Juniorii de la FCSB și-au răzbunat colegii de la echipa mare și i-au învins pe ”marinarii” mai mici cu același scor cu care Farul a obținut titlul la Ovidiu, 3-2.

Băceanu a deschis scorul pentru Farul în minutul 14, iar 5 minute mai târziu FCSB a egalat prin Geană. Apoi Moraru a mărit avantajul pe tabelă pentru bucureșteni, iar Banu a egalat în minutul 64.

Golul decisiv al partidei a venit în minutul 77 când Toma, introdus pe teren de numai 6 minute de antrenorul Lucian Mezei, a marcat pentru FCSB, reușind astfel să aducă trofeul pentru tinerii bucureșteni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult