marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Farul, victorie în 10 oameni

Farul, victorie în 10 oameni

de Andreea Bălan

Farul Constanța a învins-o pe UTA cu 2-0, deși au jucat în 10 oameni. Pe stadionul din Ovidiu, în fața celor aproximativ 3000 de suporteri, echipa lui Hagi a jucat în inferioritate numerică din minutul 53 și a închis meciul în minutul 90.

Farul a deschis scorul prin Alibec, care a obținut o lovitură de la 11 metri. În repriza secundă, Corinus a comis fault în postura de ultim apărător așa că a primit cartonaș roșu, iar cei de la UTA penalty. Arădenii au irosit însă lovitura de pedeapsă, iar fariștii au rezistat până în ultimul minut, când Casap a înscris după o gafă a portarului Iacob și a stabilit astfel scorul final. Regele a introdus în repriza secundă 2 jucători născuți în 2005, Andrei Borza și Luca Banu, ultimul fiind la debut. Farul conduce în clasamentul Ligii 1 cu 27 de puncte, iar în etapa următoare se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult