vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News ,,Fata babei și fata moșneagului” la Teatrul Căluțul de Mare

,,Fata babei și fata moșneagului” la Teatrul Căluțul de Mare

de Redacția Dotto

Spectacolul Fata babei și fata moșneagului, se joacă în acest weekend la Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare, după binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă. Durata spectacolului este de 50 de minute, iar scenografia este semnată de Delia Cornelia Ioaniu, cu muzică de Dan Bălan. Această reprezentație este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Spectacolul captează atenția prin prezența actorilor alături de păpușile-personaje, adăugând un plus de expresivitate și interes poveștii. Prin aventurile celor două fete – una bună și harnică, cealaltă rea și leneșă – copiii vor învăța că bunătatea și sinceritatea sunt întotdeauna apreciate, în timp ce minciuna este mereu descoperită.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult