marți, 25 iunie, 2024
Home Sport FC Farul, învinsă de U Craiova

FC Farul, învinsă de U Craiova

de Andrei Cernat

Farul Constanța începe ply-off-ul de pe poziția a cincea, după rezultatul de ieri seară cu Universitatea Craiova, scor 1-0 pentru gazde.

Astfel, a fost definitivat clasamentul și programul din play-off. După ce și-a asigurat calificarea în play-off din etapa trecută, Farul nu a mai fost atât de concentrată în ultimul meci din sezonul regulat. Prima partidă din play-off a constănțenilor va fi cu FCSB. Oltenii încheie sezonul regulat pe locul trei în clasament, cu 54 de puncte. Antrenorul constănțenilor a acuzat oboseala.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult