miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate FC Hermannstadt – FCV Farul, pe noua arenă din Sibiu

FC Hermannstadt – FCV Farul, pe noua arenă din Sibiu

de Andreea Bălan

Mâine de la ora 19:00 Farul Constanța va disputa partida din etapa a 20-a a SuperLigii împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Va fi primul meci care se va juca pe noua arenă construită la Sibiu și inaugurată recent. Înainte de startul partidei, va fi un joc de lasere spectaculos, iar fanfara Academiei Forțelor Terestre Sibiu va intona Imnul Național. Constănțenii se află în fruntea clasamentului cu 44 de puncte, cu o serie de 13 meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile, nouă victorii și patru egaluri, în timp ce nou promovata Hermannstadt se află pe locul opt, cu 27 de puncte, iar în ultimele trei etape din Superligă nu au reușit să înscrie. Toate biletele pentru partida de la Sibiu au fost epuizate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult