FC Viitorul - FC Botoşani 1-2. Constănţenii cu fotbalul oaspeţii cu golurile
HomeSportFC Viitorul – FC Botoşani 1-2. Constănţenii cu fotbalul oaspeţii cu golurile
Sport - miercuri 16 decembrie 2020

FC Viitorul – FC Botoşani 1-2. Constănţenii cu fotbalul oaspeţii cu golurile

Dezamăgire mare în tabăra constănțenilor după înfrangerea cu Botoșani. Meciul s-a terminat 2-1 pentru Botoșani. Moldovenii se impun la finalul unui meci nebun! Trei bare pentru Viitorul! Botoşani înscrie în inferioritate numerică și Rednic rămâne fără victorie.

Mircea Rednic:

O înfrângere nemeritată. Am avut trei bare, două în prima repriză și una în repriza a doua. Nu au avut nicio ocazie … fotbalul se joacă pe goluri nu pe ocazii„.

Echipa din Constanţa a început bine jocul şi a avut două bare în prima repriză, însă Keyta a reuşit sa deschidă scorul pentru Botoşani în minutul 36.

În repriza secundă, Ongenda a văzut două cartonaşe galbene în două minute şi Botoşani a rămas în 10 oameni. Surprinzător, pe fondul inferiorităţii numerice, oaspeţii reuşesc să marcheze al doilea gol prin Keyta în minutul 68. Constănţenii asediază poarta oaspeţilor dar presiunea extraordinară se concretizează prea târziu pe tabela de marcaj.

Golul de onoare al echipei antrenate de Mircea Rednic a fost înscris de olandezul Kevin Luckassen (90+1) dintr-o pasă a lui Ely.

Rednic rămâne fără victorie de la instalarea pe banca Viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

FC Viitorul Constanța – Sepsi se joacă astăzi de la ora 15:30

Meciul cu Sepsi va fi unul dificil, echipa este foarte bună, dar vom da tot ce putem, spun…