miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate FCSB și CFR Cluj joacă diseară în Conference League

FCSB și CFR Cluj joacă diseară în Conference League

de Andreea Bălan

CFR Cluj și FCSB joacă diseară în Conference League partidele din etapa a patra a competiției europene. Ambele echipe dispută meciurile acasă, iar campioana României joacă prima de la ora 19:45.

În grupa G din care fac parte și ardelenii, toate echipele au câte 4 puncte, iar ordinea este stabilită de golaveraj. Lucrurile nu stau atât de bine pentru FCSB, care are nevoie de victorie, fiind pe ultimul loc în grupă cu un singur punct. Partida dintre FCSB și Silkeborg va începe de la ora 22:00. În etapa următoare, pe 27 Octombrie, FCSB va juca în Belgia cu Anderlecht, iar CFR Cluj va disputa în deplasare meciul cu Sivasspor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult