vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Felicia Ovanesian a votat la Liceul Enegetic: ”Am votat pentru schimbare, dar pentru o schimbare înțeleaptă”

Felicia Ovanesian a votat la Liceul Enegetic: ”Am votat pentru schimbare, dar pentru o schimbare înțeleaptă”

de Redacția Dotto

Felicia Ovanesian, candidat independent pentru funcția de primar al municipiului Constanța, s-a prezentat în această dimineață, în jurul orei 08.00, pentru a-și exprima opțiunea electorală. Aceasta a votat Liceul Energetic din Constanța.

Felicia Ovanesian a declarat: ”Mi-am îndeplinit îndatorirea care ar trebui să devină obligație, de a vota. Da, am votat pentru schimbare, dar pentru o schimbare înțeleaptă, pentru că există și schimbare rea, am votat anti sistem, am votat pentru ce n-am avut în ultimii 35 de ani, adică pentru profesionalism, pentru meritocrație, împotriva corupției, ca să fie bine”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult