Felicia Ovanesian

I se cere demisia city managerului Constanței, Felicia Ovanesian. Consilierii locali USR spun că aceasta ar ascunde rapoartele despre activitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase, unde vineri au murit șapte pacienți.

În apărarea ei, Ovanesian subliniază că nu ar avea atribuții în eliberarea de copii ale documentelor oficiale și, în plus, singurul împuternicit să îi ceară vreodată demisia ar fi primarul orașului.

„Reprezentanții USR au cerut raportul de evaluare și activitate al Stelei Halichidis și s-au lovit de un zid numit Felicia Ovanesian”. Acesta este mesajul consilierilor USR din Primăria Constanța care cer demisia city managerului orașului, Felicia Ovanesian. Aceștia o acuză pe Ovanesian că ar ascunde documentele în care managerul Spitalului de Boli Infecțioase, unde vineri au murit în chinuri groaznice șapte pacienți, ar fi primit notă maximă la evaluarea anuală a activității. Ba mai mult, USR spune că Felicia Ovanesian ar fi fost cea care a condus aceată Comisie.

În apărarea ei, city managerul spune că nici nu i-ar fi acordat managerului notă maximă și nici nr avea atribuții de a elibera documentele solicitate de USR. Ba mai mult, acuză la rândul ei USR că nu a depus nicio cerere scrisă prin care să solicite eliberarea unei copii a raportului care a stârnit revolta.

La câteva ore după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțiaose Constanța, premierul Florin Cîțu a solicitat primarului Constanței, Vergil Chițac, să îl demită pe managerului spitalului, medicul Stela Halichidis. La rândul său președintele Consiliului de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Adriana Câmpeanu a spus că a propus demiterea managerului Spitalului și că decizia urmează să o ia primarul, cel mai probabil în prima parte a acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…