marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Felicia Ovanesian: “Nu știu când se va finaliza Ștefan cel Mare”

Felicia Ovanesian: “Nu știu când se va finaliza Ștefan cel Mare”

de Andreea Bălan

Administrația locală nu are nici cea vagă mică idee despre când se vor finaliza lucrările pe strada Ștefan cel Mare.

După ce city managerul orașului, Felicia Ovanesian, a spus că lucrările se vor termina fie la 1 octombrie, fie la 1 noiembrie, acum ridică din umeri. Un lucru este însă cert. Dacă lucrările nu vor fi încheiate până în noiembrie 2023, Constanța va pierde mulți bani europeni.

Cu fiecare ploaie, strada Ștefan cel Mare se transformă într-o imensă piscină cu mocirlă, spre disperarea celor care locuiesc sau traversează zona. Oamenii sunt atât de supărați încât la fix un an de la începerea lucrărilor au adus o colivă pe șantier, ca simbol al disperării și deznădejdei.

Lucrările nu sunt în grafic nici pe Alexandru Lăpușneanu și nici pe Bulevardul 1 Mai, unde există cel puțin două luni de întârziere, după cum recunoaște chiar primarul Vergil Chițac.

Chițac a ținut să vină cu lămuriri și în privința prețului la gigacalorie.

Chițac a anunțat și că a revenit asupra deciziei de economisire a energiei electrice în municipiul Constanța. Mai exact, iluminatul pe marile bulevarde și în parcuri nu se mai face în regim „zig-zag”, iar luminile nu se vor mai aprinde cu o oră mai târziu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult