miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Femeie moartă, pe nisip. Descoperirea macabră a fost făcută în Mamaia Nord

Femeie moartă, pe nisip. Descoperirea macabră a fost făcută în Mamaia Nord

de Redacția Dotto

O tânără în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost găsită moartă, astăzi, pe plaja din Mamaia.

O turistă care se plimba pe nisip a alertat autoritățile iar poliția investighează cazul. Oamenii legii au făcut apel la salvamari să-i caute lucrurile pe nisip, ca să o poată identifica mai ușor.

Descoperirea macabră a fost făcută de o turistă care-și făcea plimbarea matinală pe nisip, exact la firul apei. Femeia zăcea nemișcată, cu picioarele în apă și corpul pe nisip. Inițial, turista a crezut că este un manechin de plastic aruncat de vijelie pe nisip, însă când s-a apropiat și a văzut că este o femeie, a înlemnit. A alertat imediat salvamarii.

„Noi credeam că este o alarmă falsă , dar din păcate nu este. Am venit și-am găsit-o la firul apei” spune Georgian Boariu, salvamar în Mamaia.

Salvamarii n-aveau ce face, pentru că femeia nu avea puls. Au sunat imediat la 112 iar ISU Dobrogea a trimis echipaje de urgență pe plaja din Mamaia-Nord.

„În cursul dimineții s-a primit un apel prin serviciul 112 pentru o persoană găsită pe plajă, în stațiunea Mamaia. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ care, din păcate, a trebuit să constate decesul persoanei” ne-a declarat doctorița Claudia Tatarici, de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Tânăra decedată este de constituție atletică și era îmbrăcată cu tricou și slip de baie. Salvamarii sunt convinși că este o turistă care locuia în zonă și dimineață a intrat să facă baie-n mare, însă din cauza furtunii s-a înecat.

„Cadavrul nu prezența urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului.” a transmis într-un comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție, Constanța.

Poliția a cerut ajutorul salvamarilor să patruleze pe plajă în căutarea lucrurilor fetei. Ei speră să-i găsească hainele dar și un act de identitate. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru moarte suspectă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult