Festival cu gust

Mâncarea rapidă vândută pe geamul camionului a atras zilnic aproape 20 de mii de gurmazi. Un festival, organizat în Nordul stațiunii Mamaia, devenit deja tradiție, a revenit după pandemie direct în timpul minivacanței de 1Mai.

27 de food truck-uri au poposit timp de cinci zile și au fost deschis apetitul constănțenilor și turiștilor pentru burgeri, carne la frigărui și deserturi delicioase, toate, în compania muzicii de DJ și a atmosferei de festival. Iată cum a fost în ultima zi!

Ce-i drept, azi au fost mai puțini vizitatori față de zilele din weekend, dar aromele și sunetele au plutit în aer la fel ca în prima zi. La urmă, cei pofticioși au fost cei care au petrecut cel mai mult în zilele trecute și care, deși somnoroși, nu s-au dat plecați de la malul mării.

Rețeta festivalului cu mâncare ce îți lasă gura apă pare a fi una de succes. Organizatorii au tras linie și spun că încasările au fost cele mai mari de până acum. Apetitul de distracție după pandemie a atras si apetitul pentru mâncare sub cerul liber, dar și oferită strategic în apropierea celor mai cunoscute cluburi din Mamaia.

Dacă cele mai multe evenimente s-au încheiat deja, de la cel mai mare festival de muzică electonică din Europa încă se aud boxele și distracția răsună în zonă. De altfel, la cea de-a 28-a ediție au venit și foarte mulți turiști străini, care își doresc să se bucure cât mai mult de litoralul nostru. Mii de tineri vor dansa aici până miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Regal cinamatografic, la Constanța

Cinefilii sunt invitați la început de iunie la un regal cinematografic. La Constanța, va a…