Festival de pește la Constanța

Eveniment inedit la Constanța. Iubitorii de pește și fucte de mare se vor putea delecta cu preparate delicioase pregătite de renumiți maeștri bucătari la “Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”.

Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu a oferit detalii despre evenimentul, aflat la prima ediție. Evenimentul este dedicat tradițiilor gastronomice și culturale locale din Dobrogea. Timp de patru zile, cât se va desfășura evenimentul, numeroși producători de profil, cherhanale și restaurante cu specific pescăresc vor participa în calitate de expozanți cu o varietate de produse tradiționale din pește, fructe de mare, dar și cu degustări de vinuri produse în cramele din Dobrogea.

Totodată, atmosfera va fi întreținută de artiști celebri, precum Elena Gheorghe, Ionuț Dolănescu, Stelu Enache, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ionuț Galani, dar și unele dintre cele mai renumite tarafuri și ansambluri folclorice care promovează muzica tradițională. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești” este organizat de Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Patronală RESTO Constanța. Evenimentul va avea loc în premieră, în perioada 15-18 iunie, în parcarea Pavilionului Expozițional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…