duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Festivalul „Mamaia 60”, cu casa închisă. Cel puțin 2.000 de spectatori s-au bucurat de muzică, în fiecare seară

Festivalul „Mamaia 60”, cu casa închisă. Cel puțin 2.000 de spectatori s-au bucurat de muzică, în fiecare seară

de Redacția Dotto

Mamaia, perla litoralului românesc, a retrăit, la finalul săptămânii trecute, strălucirea zilelor sale de glorie. După o pauză de 11 ani, Festivalul de muzică ușoară Mamaia s-a reîntors pentru a-și celebra a 60-a ediție. Nostalgia și emoția au inundat Piațeta Perla, unde mii de spectatori s-au adunat pentru a asista la renașterea unui simbol muzical și cultural emblematic pentru România.

Cele mai cunoscute șlagăre ale muzicii ușoare românești au răsunat în trei seri de spectacol absolut și au purtat audiența într-o călătorie în timp, printr-un repertoriu vast.

Alături de stelele muzicii ușoare românești, Festivalul a adus pe legendara sa scenă și cele mai promițătoare voci ale noii generații, într-o armonie perfectă între trecut și prezent.

Cel puțin 2000 de spectatori au fost prezenți în fiecare seară a festivalului.

GEORGE MĂNDILĂ, PREȘEDINTELE OMD CONSTANȚA – MAMAIA

Organizatorii evenimentului promit că, de anul viitor, festivalul va ocupa un loc permanent pe agenda evenimentelor din Mamaia. Astfel, cea mai emblematică manifestare artistică românească va redeveni reperul cultural central al stațiunii atât pentru turiști, cât și pentru constănțeni, indiferent de vârstă sau generație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult