vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Festivitate de premiere a campioanelor României

Festivitate de premiere a campioanelor României

de Redacția Dotto

Echipa feminină Farul Constanța, noua campioană a României, va disputa, sâmbătă, 18 mai, pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon al Superligii, contra echipei Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida contează pentru etapa a 11-a (penultima din campionat), de la ora 12.30, iar, după încheierea întâlnirii, va avea loc festivitatea de premiere, în cadrul căreia vor fi înmânate medaliile, tricourile si trofeul de campioană. La final, va avea loc și un spectacol pirotehnic, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, la titlul obținut de băieți. Intrarea spectatorilor la acest eveniment este liberă. Din partea Federației Române de Fotbal vor participa Mihai Stoichiță și Massimo Pedrazzini.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult