duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Fetiță lovită în plin de o mașină

Fetiță lovită în plin de o mașină

de Ileana Gheorghiu
fetita

O fetiţă de 8 ani din Constanţa a fost la un pas de a fi victima unei tragedii, după ce a sărit in faţa unei maşini condusă de un tânăr de 19 ani. Vă avertizăm urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Incidentul a avut loc ieri în jurul amiezii şi a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se poate observa cum fetița fuge spre stradă fără să se asigure și este lovită brusc de o mașină, care circula regulamentar. Șoferul nu a putut evita impactul. După ce a fost lovită, o persoană a alergat și a ajutat-o pe cea mică să se ridice. Tânărul șofer s-a ales cu dosar penal.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult