duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Fii și tu Moș Crăciun pentru copiii din familiile aflate în dificultate

Fii și tu Moș Crăciun pentru copiii din familiile aflate în dificultate

de Redacția Dotto

Campania umanitară „Să dăruim copiilor din comunitate” este în plină desfășurare, la Constanța.

Până pe 20 decembrie 2023, puteți aduce la sediul Direcției Generale de Asistență Socială, din municipiul Constanța, Aleea Mălinului nr.4, alimente ambalate și neperisabile, dulciuri, jucării, rechizite, lapte praf, îmbrăcăminte și încălțăminte noi, scutece, precum și alte produse în funcție de nevoile identificate ale familiilor și dorințele sponsorilor.

„Vă rugăm să vă implicați, împreună putem aduce zâmbetele pe chipurile celor mai puțini norocoși dintre noi!”, transmite Primăria Constanța.

Campania se adresează familiilor cu copii aflate în nevoie socială din municipiul Constanța și este inițiată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Pentru informații suplimentare, puteți apela numarul de telefon 0799400370- Serviciul Protecția și Promovarea Drepturilor Copilului, de luni până joi, în intervalul orar 8:00 -16:30 și vineri, între 08:00 și 14:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult