marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Final de anchetă la SCBI. Începe evaluarea pagubelor

Final de anchetă la SCBI. Începe evaluarea pagubelor

de Ileana Gheorghiu
anchetă

Medicii se pot întoarce în Spitalul de Boli Infecțioase. Procurorii au terminat ancheta, iar Primăria Constanța urmează să evalueze acum pagubele și să facă curățenie. Laboratorul și farmacia, care nu au fost afectate de incendiu, vor fi repornite, iar în curtea spitalului urmează să fie construit un spital modular.

În curtea Spitalului de Boli Infecțioase va fi amenajat în curând un spital modular.

Șapte femei și-au pierdut viața în Spitalul de Boli Infecțioase după ce secția de ATI a luat foc. Alți 5 pacienți care fuseseră transferați la alte spitale din oraș în urma incendiului au decedat ulterior.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult