Finanțare pentru tinerii cu inițiativă

Tinerii care vor să-și schimbe locul de muncă și să devină investitori o pot face datorită unei inițiative inedite. Un om de afaceri din Constanța și-a propus să dea o mână de ajutor tinerilor care și-ar schimba job-ul cu satisfacțiile vieții de investitor. Vor fi finanțate în primă fază 15 proiecte, iar viitorii antreprenori vor intra în afacere cu un pachet de actiuni.

Atelierul de afaceri de la Constanța este o ințiativă privată, unică în România. Peste 2 milioane de euro sunt scoase la bătaie de omul de afaceri, iar tinerii dornici să intre în afaceri pot veni cu propuneri din orice domeniu. De la turism, spălătorii auto sau textile, cofetării sau ferme de creșterea animalelor. Schema este una simplă. Omul de afaceri înființează o societate, iar tinerii care vor fi selectați vor primi un pachet de acțiuni minoritar. Ulterior aceștia pot deveni parteneri egali, iar în final pot deveni unicii proprietari ai afacerii. Omul de afaceri susține că tinerii vor putea ajunge la venituri de 20.000 de euro net pe lună.

Nu mai puțin de 700 de tineri s-au înscris pentru acest proiect. Unii dintre ei au mai încercat să își deschidă un business, dar au eșuat. Speră însă să îl convingă pe omul de afaceri constănțean să investească în proiectele lor..

Pentru a se înscrie în Atelierul de afaceri, tinerii nu au nevoie de niciun leu. Doar ambiție, perseverență și abilități de comunicare.

Omul de afaceri a anuntat că proiectul va continua și anul viitor și ar putea fi extins și în alte orașe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…