Fine Living Network (FLN) şi Discovery Showcase HD se închid

Televiziunile Fine Living Network şi Discovery Showcase HD se vor închide în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), astfel încât nu vom mai putea recepţiona aceste posturi in România, indiferent de operatorul la care suntem abonaţi.

Din 31 ianuarie 2021, posturile Fine Living Network şi Discovery Showcase HD deţinute de Discovery, Inc. nu vor mai fi disponibile în regiunea EMEA. Cele două posturi vor înceta să emită în toată regiunea după 31 ianuarie 2021 însa în unele ţări este posibil să se închidă mai devreme, din 31 decembrie 2020. Cert este că, din 31 ianuarie 2021, Fine Living şi Discovery Showcase HD nu se vor mai vedea în ţările din regiunea EMEA.

Informaţia a fost confirmată de către reprezentanţii Discovery, care au oferit urmatorul raspuns:

„Fine Living și Discovery HD Showcase nu vor mai fi disponibile în regiunea EMEA după 31 ianuarie 2021, însă în portofoliul Discovery există multe alte opțiuni pentru telespectatorii pasionați de conținutul acestor canale.

Pentru cei care iubesc emisiunile legate de renovarea casei și de amenajări interioare, un exemplu este postul HGTV (Home & Garden TV), care se bucură de un succes uriaș în SUA și care a fost lansat și în regiunea noastră, în țări precum România, Ungaria, Serbia și pe alte piețe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Pentru cei care obișnuiau să urmărească Discovery HD Showcase, acest tip de conținut rămâne în continuare disponibil pe celelalte posturi TV de referință din portofoliul nostru, Discovery Channel și TLC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Mesaj surprinzător pe o plajă din Mamaia

Suprinzător, în această dimineață, pe plaja hotelului Savoy a apărut acest mesaj. Nu știm …