marți, 16 aprilie, 2024
Home Uncategorized Fine Living Network (FLN) şi Discovery Showcase HD se închid

Fine Living Network (FLN) şi Discovery Showcase HD se închid

de Andrei Cernat

Televiziunile Fine Living Network şi Discovery Showcase HD se vor închide în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), astfel încât nu vom mai putea recepţiona aceste posturi in România, indiferent de operatorul la care suntem abonaţi.

Din 31 ianuarie 2021, posturile Fine Living Network şi Discovery Showcase HD deţinute de Discovery, Inc. nu vor mai fi disponibile în regiunea EMEA. Cele două posturi vor înceta să emită în toată regiunea după 31 ianuarie 2021 însa în unele ţări este posibil să se închidă mai devreme, din 31 decembrie 2020. Cert este că, din 31 ianuarie 2021, Fine Living şi Discovery Showcase HD nu se vor mai vedea în ţările din regiunea EMEA.

Informaţia a fost confirmată de către reprezentanţii Discovery, care au oferit urmatorul raspuns:

„Fine Living și Discovery HD Showcase nu vor mai fi disponibile în regiunea EMEA după 31 ianuarie 2021, însă în portofoliul Discovery există multe alte opțiuni pentru telespectatorii pasionați de conținutul acestor canale.

Pentru cei care iubesc emisiunile legate de renovarea casei și de amenajări interioare, un exemplu este postul HGTV (Home & Garden TV), care se bucură de un succes uriaș în SUA și care a fost lansat și în regiunea noastră, în țări precum România, Ungaria, Serbia și pe alte piețe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Pentru cei care obișnuiau să urmărească Discovery HD Showcase, acest tip de conținut rămâne în continuare disponibil pe celelalte posturi TV de referință din portofoliul nostru, Discovery Channel și TLC”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult